O nama

Creative Media može ponuditi sve vezano uz audio-vizualnu djelatnost, u najširem smislu Vaših potreba. U mogućnosti smo Vam ponuditi spektar kreativnih usluga na jednom mjestu. Profesionalno, kvalitetno i povoljno.

Nudimo video snimanja i fotografiranje svih vrsta, razvoj internetskog poslovanja i aplikacija te marketinške usluge. Možemo pružiti navedene usluge domaćim i inozemnim gospodarskim subjektima kako bi kvalitetno riješili sve marketinške probleme i unaprijedili poslovanje na obostrano zadovoljstvo. Kreativni tim svakom projektu pristupa po principu "ključ u ruke", odnosno nudi rješenje prilagođeno upravo Vašim potrebama. Svrha nam je realizirati i najzahtjevnije ideje te voditi brigu o svakom klijentu koji nam iskaže svoje povjerenje. Na području audiovizualnih medija i marketinga prisutni smo već više od deset godina, a u svojem se radu koristimo najsuvremenijom tehnologijom koja jamči kvalitetan završni proizvod i prati trendove svjetske produkcije.

U svojem dugogodišnjem radu kreirali smo nekoliko stotina sati videomaterijala za internet i TV-distribuciju. Spajamo tradiciju i suvremenost kroz videosnimanje i fotografiranje vjenčanja. Naš je rad prepoznalo više od stotinu klijenata koje smo uveli u svijet interneta putem web-stranica, portala, internetske trgovine, društvenih mreža i mobilnih aplikacija.

Za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite. Rado ćemo analizirati Vaše potrebe, a inicijalne konzultacije uvijek su besplatne i neobvezujuće.

ADRESA
Creative Media
Ričinska 4, 51218 Dražice
Hrvatska
PODACI ZA UPLATU
OIB: 83952563783
MBO: 4420136
IBAN: HR2524020061100750825
RADNO VRIJEME UREDA
ponedjeljak - petak: 9.00  - 15.00 h