Usluge

Web razvoj

Vaša internetska stranica bit će u rukama profesionalaca u svojem području. U mogućnosti smo ponuditi izgradnju jednostavnog i atraktivnog dizajna prema Vašem vizualnom identitetu.

Video produkcija

Neovisno o Vašoj djelatnosti, uz dobar i profesionalno napravljen videomaterijal osigurat ćete kvalitetnu prezentaciju proizvoda i usluga koje nudite jer video integrira sliku, pokret, zvuk i naraciju te time na jedinstven način prenosi jasnu poruku. 

Fotografiranje

Uz snimanje videomaterijala kao posebnu uslugu nudimo profesionalno fotografiranje manifestacija, sportskih događaja i proizvoda.

Live stream

Creative Media, kao već dokazani pionir novih audiovizualnih tehnologija u Primorsko-goranskoj županiji proširuje svoju ponudu i obogaćuje asortiman prilagođen svakom kupcu i njegovim pojedinačnim željama.

Prezentacije

Izrada kvalitetnih prezentacija od velike je važnosti u današnjem poslovnom svijetu. Obratite nam se s povjerenjem.

Creative Weddings

Novi brend za video snimanje i fotografiranje vjenčanja. Vjenčanje je poseban i uzbudljiv dan Vašeg života, i svi trenutci koji ga čine vrijedni su posebne pozornosti. Profesionalnom fotografskom i videoopremom zabilježit ćemo svaki trenutak Vama najvažnijeg dana. Više pročitajte na: www.creativeweddings.hr