Snimanje i fotografiranje iz zraka

Creative Media pruža usluge foto i video-snimanja iz zraka koristeći posebno prilagođenu visokokvalitetnu bespilotnu letjelicu.

Vrhunska kvaliteta videomaterijala i fotografija (4K, Ultra HD, Full HD rezolucija) omogućava nam da snimimo veći broj detalja s različitih visina. Naša bespilotna letjelica opremljena je video-linkom koji šalje sliku iz zraka te omogućuje kadriranje u realnom vremenu za snimanje najboljih kadrova. Zbog sigurnosti zračnog prometa, ljudi i objekata naša bespilotna letjelica opremljena je padobranom. Svakom projektu pristupamo zasebno i s puno pažnje stoga se osjetite slobodnima kontaktirati nas za detalje.

Prednosti:
- Kadrovi s malih visina
- Niža cijena usluga
- Neobični i atraktivni kadrovi za pamćenje

Mogućnosti primjene:
- TV i filmska produkcija
- turistička promidžba, predstavljanje hotelskog i obiteljskog smještaja
- snimanje koncerata, zabava i raznih evenata
- snimanje vjenčanja, sportskih događaja
- fotografiranje nekretnina iz zraka
- građevinske i geodetske izmjere
- pregled visokih i nepristupačnih terena
- za razne projekte i istraživanja

Nudimo kompletan promo-paket koji uključuje snimanje i fotografiranje iz zraka, konzultacijske usluge te obradu i montažu materijala. Cilj nam je pružiti krajnjem korisniku gotov proizvod koji će unaprijediti promociju njegovog proizvoda ili usluge.

U svrhu poštivanja svih zakonskih propisa i postizanja maksimalne sigurnosti, redovito surađujemo sa svim relevantnim institucijama.

ccaa.png
hkzp.png
dgu.png
morh.jpg