Najam prostora
za jumbo plakat

Zakupite prostor i oglašavajte se na velikom jumbo plakatu od 12 m2, odnosno dimenzija 5m x 2.5m na Grobničkom polju. Radi se o najprometnijoj cesti na Grobniku koja spaja Općinu Jelenje i Općinu Čavle.

Najam prostora
za jumbo plakat

Zakupite prostor i oglašavajte se na velikom jumbo plakatu od 12 m2, odnosno dimenzija 5m x 2.5m na Grobničkom polju. Radi se o najprometnijoj cesti na Grobniku koja spaja Općinu Jelenje i Općinu Čavle.

LOKACIJA: GROBNIČKO POLJE

Najprometnija cesta na Grobniku

Nudimo najzastupljeniji oblik vanjskog oglašavanja i nezaobilazno sredstvo za suvremeni marketing i oglašavanje. Naime, naš klasični billboard, odnosno jumbo plakat dimenzija 5 m x 2.5 m nalazi se na strateškom mjestu, uz glavnu prometnicu na Grobničkom polju. Dnevno tom najprometnijom prometnicom, koja spaja dvije grobničke općine, prođe gotovo 2000 vozila što oglasni prostor čini idealnim za vizualnu komunikaciju kod svake ozbiljnije kampanje. Naš jumbo plakat zakupljuje se na period od minimalno 14 dana te svojom lokacijom omogućava kreativan i senzacionalan ulazak i pristup na područje Primorsko-goranske županije, odnosno Grobničkog kraja koji broji gotovo 13 tisuća stanovnika. Površina od 12 m2 višestruko će povećati snagu vašeg brenda odnosno poruke koju želite poslati. Naš oglasni prostor prenosi informaciju vozilima u prometu te dominira prostorom stoga svaki prolazak prometnicom pruža dominantnu prisutnost koja se ne može isključiti, ignorirati ili ne primijetiti. Creative Media™ nudi zakup prostora te po potrebi dizajniranje i grafičku prilagodbu jumbo plakata.

Jumbo dimenzije: Dominantna prisutnost

Velika površina od 12 m2 odnosno dimenzija 5 m x 2.5 m pruža dominantu prisutnost.

Atraktivna lokacija

Najprometnija prometnica na Grobniku na kojoj prometuje više od 2000 vozila dnevno i potencijalno gotovo 13 tisuća stanovnika.

Ključ u ruke

Nudimo kompletno riješenje od grafičkog dizajna, tiska i postavljanja jumbo plakata na lokaciju. Minimalni zakup 14 dana.

CJENIK

Zakup na minimalno 14 dana

U cijenu nije uračunat PDV.
Agencijski popust: 25%.
Grafički dizajn za prvu narudžbu uključen u cijenu.
Posebni uvjeti za dugoročni zakup (6 mjeseci i više) ugovaraju se zasebno.

ZAKUPI PROSTOR

Ispunite online formu

Vanjsko oglašavanje i plakatiranje

Specijalizirani brend tvrtke Digital Agency d.o.o. za odnose s javnošću i marketing
Adresa: Škrljevo 191, 51223 Škrljevo, Hrvatska • Telefon: 091 739 8615
E-mail: info@creativemedia.hrWeb: www.creativemedia.hr

Creative Media™ | Oglašavanje - Billboard - Jumbo plakati - Propaganda