CM-web-logo
cm_logo_mobile

VRHUNSKI PRIJENOS UŽIVO
PUTEM INTERNETA!

Profesionalno i kvalitetno.

Creative Media™, kao već dokazani pionir novih audiovizualnih tehnologija u Primorsko-goranskoj županiji jedini može ponuditi vrhunski prijenos uživo raznih događanja, prema TV standardima, distribuirajući pritom sadržaj na društvenim mrežama ili putem posebnog osmišljenog online sustava za registraciju korisnika te mogućnost naplate sadržaja.

Korisnicima naših usluga, ali i onima koji će to tek postati nudimo usluge sve popularnijeg načina komunikacije na društvenim mrežama – web streaminga u HD rezoluciji.

Neovisno o tome treba li pokriti sportski, kulturni, zabavni ili bilo koji drugi društveni događaj od značenja za lokalnu ili nacionalnu zajednicu, Creative Media™ ima rješenje. Jedini u našoj županiji posjedujemo svu potrebnu infrastrukturu i opremu za odrađivanje zahtjevnog produkcijskog posla, kakav web streaming sigurno jest. Vaš događaj tako može biti pokriven s više kamera uz HD-kvalitetu slike i zvuka bez nepotrebnih komplikacija prilikom prenošenja poput zamrzavanja slike. Internetski prijenos uživo obogaćujemo animiranom grafikom, a isti je moguće distribuirati istovremeno na popularnim društvenim mrežama Facebook i YouTube, te se tako, vaše događanje može prikazivati najširem krugu vaših pratitelja.

Svakom prijenosu Creative Media™ posvetit će dužnu pažnju i odraditi ga po sistemu „ključ u ruke“.

Vaše predavanje ili prezentaciju proizvoda korisnici mogu pratiti iz udobnosti svoga doma, a za pristup ekskluzivnom sadržaju potrebna je registracija. Klasične konferencije tako su pojednostavljene i unaprijeđene te omogućuju akreditaciju ljudi iz čitavog svijeta.

Prvi je streaming s naše strane odrađen još 2012. godine, a sljedeći može biti već sutra, i to – baš za vas!

TEHNIČKE KARAKTERISTIKE

Creative Media™ vlastitom produkcijom stvara vrhunski live streaming.
Od jednostavnih do višejezičnih prijenosa te mogućnost naplate sadržaja.
live-streaming-hd

HD REZOLUCIJA SLIKE I ZVUKA

Live streaming u potpunosti radimo u HD rezoluciji i veliku pozornost pridajemo kvaliteti slike i zvuka.
live-streaming-vise-kamera

VIŠE KAMERA

Razlika između TV prijenosa i našeg live streaminga pute interneta gotovo da i nema jer naša produkcija snima događaj s više kamera.
live-streaming-automatske-kamere

AUTOMATSKE KAMERE

Naše prijenose uživo, u pravilu, radimo s automatskim kamerama, bez snimatelja. Gotovo pa neprimjetna produkcija. Idealna tehnika za webinare.
live-streaming-montaza

MONTAŽA UŽIVO

Odabiremo najbolje kadrove i prezentiramo vaše događanje. Vaš prijenos uživo bit će realiziran prema TV standardima.
live-streaming-grafika

GRAFIČKI ELEMENTI

Animirane uvodne špice, natpisi sudionika i sve važne informacije za gledatelje prezentiramo putem odlično dizajnirane grafike uklopljene u vaš vizualni identitet.
live-streaming-usporene-snimke

USPORENE SNIMKE

Sportska događanja pokrivamo s replay sustavom za usporene snimke. Najbolje trenutke na utakmici prikazujemo ponovo s usporenom snimkom.
live-streaming-neograniceno-gledatelja

NEOGRANIČEN BROJ GLEDATELJA

Nema ograničenja u broju gledatelja. Naši serveri i sustav u mogućnosti su propustiti veliku količinu podataka na svim platformama.
live-streaming-osiguran-internet

OSIGURAN INTERNET

Prijenos uživo radimo u vlastitoj produkciji. S naše strane osiguravamo potrebitu brzinu interneta, bez obzira na lokaciju.
live-streaming-snimka

ISPORUKA ODMAH

Kompletno snimljeni materijal odmah je dostupan za ponovno gledanje i distribuciju. Snimku dostavljamo i na USB-u za arhivu.
live-streaming-drustvene-mreze

DISTRIBUCIJA PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA

U istom trenutku vaše događanje može se emitirati na svim društvenim mrežama istovremeno i tako vaše poruke može čuti zaista veliki broj ljudi.
live-streaming-ugradnja-na-web

UGRADNJA NA WEB

Vaše događanje uživo moguće je ugraditi te emitirati na službenim internetskim stranicama tvrtke ili ustanove, ali i podjeliti medijima za ugradnju na internetske portale.
registracija i naplata sadrzaja

REGISTRACIJA I NAPLATA SADRŽAJA

Dodatna mogućnost: Korisnik može gledati sadržaj ako se registrira putem forme (besplatno ili uz naplatu). Mogućnost primjene: webinari, treninzi, konferencije, fitness-gym.

MOGUĆNOSTI PRIMJENE

Do vaše publike i klijenata uz nove tehnologije. Višegodišnje iskustvo u produkciji prijenosa uživo dovelo je do toga da između našeg internetskog prijenosa i TV produkcije nema razlike.
Webinari

Sustav za webinare

Vaše predavanja ili prezentaciju proizvoda korisnici mogu pratiti putem našeg sustava. Registracijom i osobnim linkom te lozinkom za ulaz korisnici pristupaju vašem sadržaju uživo ili u snimci. Sadržaj je moguće naplaćivati.
Sportska događanja

Sportska događanja

Vaš sportski događaj može iz svojeg doma pratiti tisuće ljubitelja sporta iz cijelog svijeta. Dodatnim marketinškim alatima, na društvenim mrežama, možemo oglasiti utakmicu odnosno prijenos uživo: košarka, nogomet, boćanje, rukomet, ostali sportovi.
Manifestacije i koncerti

Manifestacije i koncerti

U ova neizvjesna vremena manifestacije, koncerte i lokalna zbivanja značajna za pojedino mjesto moguće je prenositi uživo i tako unijeti dašak svježine i zabave u domove mještana.

IZDVOJENI KLIJENTI

Brojni projekti i zadovoljni klijenti
Hrvatski košarkaški savez
Live streaming i webinari | Creative Media™