CM-web-logo
cm_logo_mobile

SNIMANJE IZ ZRAKA

Creative Media™ pruža usluge foto i video-snimanja iz zraka koristeći posebno prilagođenu visokokvalitetnu bespilotnu letjelicu.

Vrhunska kvaliteta videomaterijala i fotografija (4K, Ultra HD, Full HD rezolucija) omogućava nam da snimimo veći broj detalja s različitih visina. Naša bespilotna letjelica opremljena je video-linkom koji šalje sliku iz zraka te omogućuje kadriranje u realnom vremenu za snimanje najboljih kadrova. Zbog sigurnosti zračnog prometa, ljudi i objekata naša bespilotna letjelica opremljena je padobranom. Svakom projektu pristupamo zasebno i s puno pažnje stoga se osjetite slobodnima kontaktirati nas za detalje.

Nudimo kompletan promo-paket koji uključuje snimanje i fotografiranje iz zraka, konzultacijske usluge te obradu i montažu materijala. Cilj nam je pružiti krajnjem korisniku gotov proizvod koji će unaprijediti promociju njegovog proizvoda ili usluge.

U svrhu poštivanja svih zakonskih propisa i postizanja maksimalne sigurnosti, redovito surađujemo sa svim relevantnim institucijama.

Mogućnosti primjene: TV i filmska produkcija, turistička promidžba, predstavljanje hotelskog i obiteljskog smještaja, snimanje koncerata, zabava i raznih manifestacija, snimanje vjenčanja, sportskih događaja, fotografiranje nekretnina iz zraka, pregled visokih i nepristupačnih terena, građevinske i geodetske izmjere, za razne projekte i istraživanja.

Vrhunski kadrovi iz neviđene perspektive

IZDVOJENI KLIJENTI

Hrvatski košarkaški savez
Snimanje iz zraka | Creative Media™